boog-bruin
body-face-soul-bruin

Schrijf je in voor onze Allround PMU Brow artist!

Ben je klaar voor onze next-level PMU All-round Brow Artist opleiding  in Eindhoven? In vijf dagen (wekelijks) behandelen we alle belangrijke theorielessen en ga je veel oefenen met de praktijklessen en met modellen, zodat jij je helemaal klaar voelt om een echte Brow-artist te worden!

Tijdens deze cursus leer je de twee meest populaire technieken binnen de PMU: microblading en powderbrows. Deze technieken tillen je werk naar een hoger niveau en bieden eindeloze mogelijkheden voor het creëren van prachtige PMU-wenkbrauwen. Je leert hoe je wenkbrauwlijnen kunt pigmenteren, zowel met de blade als met een machine, en hoe je fijne lijnen en de powdertechniek kunt combineren. Hiermee kun je diverse looks creëren. 

Je kunt de cursus volgen in groepsverband in kleine groepen of als privécursus, één op één.

KOSTEN

Groepscursus € 3950,- 
Privécursus €5950,-

WAT GA JE LEREN?

Je gaat alles leren over de huid, browstyling- en mappingtechnieken, PMU-inkt en kleuren, alle tools, de merken in PMU, hoe je aan de slag gaat tijdens een behandeling (zoals intake, huidanalyse van de klant, luisteren naar de wensen, hygiëne, zelfverzekerd mappen en stylen), en uiteindelijk het daadwerkelijk plaatsen van het PMU-brow design evenals de nazorg voor de klant.

BONUS

Maar wat dacht je van ons bonus lesmateriaal, waarin jij ook kunt leren hoe je jezelf positioneert in de markt van PMU-specialisten? Hoe maak je jezelf zichtbaar online, bijvoorbeeld op social media, en hoe trek je (meer) klanten aan? Ook hierbij gaan we je helpen, zodat je niet alleen de juiste skills hebt, maar ook meteen aan de slag kunt met klanten!

LOCATIE

Strijp-S, Torenallee 20 in Eindhoven

Agenda

Bekijk onze agenda voor leuke (gratis) workshops, startdata van onze opleidingen, gratis kennismakingsopendagen en andere feel-good en connect events! Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meld je alvast aan voor onze gratis open dag, Coming Soon!

Cursusoverzicht, 2024/2025

Maandag 14 Oktober

Cursus Microblading
Tijdstip 16:00 – 20:00
Duur 6 dag delen (wekelijks)

Dinsdag 15 Oktober

Cursus All-Round Wimpers
Tijdstip 10:00 – 16:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Vrijdag 11 Oktober

Cursus Powderbrows
Tijdstip 16:00 – 22:00
Duur  3 dagen (wekelijks)

Zaterdag 19 Oktober

Cursus All-Round Brows
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur 5 dagen (wekelijks)

Zaterdag 2 November

Cursus All-Round Wimper
Tijdstip 09:30 – 17:00
Duur 2 dagen (tweewekelijks)

Zaterdag 2 November

Cursus One-By-One
Tijdstip 09:30 – 13:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Zondag 3 November

Cursus Microblading
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur  2 dagen (wekelijks)

Zaterdag 9 November

Cursus Wimperlifting
Tijdstip 14:00 – 17:00
Duur 1 dag deel

Zondag 17 November

Cursus Powderbrows
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Zaterdag 23 November

Cursus Wimperlifting
Tijdstip 10:00 – 13:00
Duur 1 dag deel

Zondag 23 November

Cursus Browlamination
Tijdstip 14:00 – 17:00
Duur 1 dag deel

Zondag 1 December

Cursus Powderbrows
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Zaterdag 7 December

Cursus All-Round Wimper
Tijdstip 09:30 – 17:00
Duur 2 dagen (tweewekelijks)

Zaterdag 7 December

Cursus One-By-One
Tijdstip 09:30 – 13:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Zondag 12 Januari

Cursus Microblading
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Zondag 2 Februari

Cursus Powderbrows
Tijdstip 10:00 – 17:00
Duur 2 dagen (wekelijks)

Hoe ziet de opleiding er uit?

Onze Allround PMU Brow Artist Cursus is zorgvuldig samengesteld om jou volledig voor te bereiden op een succesvolle carrière als permanente make-up browstylist. We begeleiden je door het hele leerproces, zodat je niet alleen de verschillende technieken van PMU voor wenkbrauwen leert, maar ook het zelfvertrouwen ontwikkelt om deze met professionaliteit in de praktijk toe te passen. Hier is waarom de opleiding bij Wholy Beauty de juiste keuze is voor jou.

  • Ervaren praktijkdocenten
  • Theorie en praktijk vinden plaats op een professionele locatie
  • Een uitgebreid starterspakket met de beste tools en producten
  • Inclusief browshaping
  • Er wordt veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen
  • Vol vertrouwen aan de slag kunnen gaan na de cursus
  • Extra begeleiding na de cursus
  • Je wordt up-to-date gehouden over de nieuwste trends en producten
  • Bonus: Marketing Cursus “Hoe start ik voor mezelf en krijg ik klanten?”

Meld je nu aan voor de All-round Brow Stylist cursus! Let’s go!

Starterspakket

Ons exclusieve starterspakket bevat meer dan 25 hoogwaardige tools en materialen van vooraanstaande merken in de PMU-branche. Het biedt voldoende materiaal voor cursusoefeningen en zelfs genoeg om direct met klanten aan de slag te gaan, waardoor je je opleidingsinvestering snel terugverdient.

Alle producten voldoen aan Europese richtlijnen en zijn goedgekeurd door de GGD, wat de kwaliteit en veiligheid waarborgt.

Als extra voordeel maak je deel uit van ons netwerk en de vertegenwoordigde merken, waardoor je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Profiteer tevens van exclusieve kortingen bij (online) evenementen.

Wat is Powderbrows?

Bij deze procedure wordt gebruikgemaakt van een speciale naald en pigment om kleine puntjes of schaduwen op de huid aan te brengen, wat resulteert in een zachte, poederachtige wenkbrauwlook. Deze techniek is ontworpen om de illusie van make-uppoeder op de wenkbrauwen te creëren, waardoor een natuurlijke en goed gevulde uitstraling ontstaat. Met deze techniek kun je ook mooie Ombré Wenkbrauwen creeëren. Powderbrows zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het feit dat ze geschikt zijn voor verschillende huidtypen en wenkbrauwvormen. Professioneel uitgevoerde Powderbrows zorgen voor symmetrie en definiëren de wenkbrauwen op een subtiele, maar effectieve manier.

Wat is Microblading?

Microblading is een semi-permanente cosmetische procedure die wordt gebruikt om de wenkbrauwen te accentueren en mooier te maken. Met een speciale tool en pigment maak je handmatig lijntjes in de huid. Hierdoor ontstaat een natuurlijk ogende wenkbrauwvorm en dichtheid. Het is essentieel om als een goed opgeleide en ervaren professional te werken, volgens de juiste hygiënenormen en veiligheidsrichtlijnen, om de beste resultaten te bereiken en risico’s op complicaties te minimaliseren

Ben je klaar om mee te doen? Wij verwelkomen je graag bij onze Academy. Meld je nu aan voor de cursus, boost je vaardigheden, en zet de eerste stap naar een nieuwe uitdaging! Let’s go!

reviews

Yalissa C.
Er wordt super fijn lesgegeven.
Read More
"Er wordt super fijn lesgegeven. Het pakket is ook uitgebreid, en ik kon er meteen mee aan de slag! Ik heb mijn eerste klant al behandeld. Bedankt voor de extra begeleiding."
Danique K.
Veel complimenten.
Read More
"De kwaliteit van de oliën is echt superieur vergeleken met de meeste andere merken die ik heb gebruikt. Ik merk echt verschil in mijn huid; deze is sinds ik de oliën gebruik radicaal verbeterd. Ik krijg zelfs veel complimenten."
Sandra M.
Veel praktijkoefening.
Read More
"Bij deze cursus krijg je veel praktijkoefening. Bij mijn vorige cursus werd daar weinig aandacht aan besteed, waardoor ik niet klaar was om zelf met klanten te werken. Ik kan deze cursus echt aanraden!"
Previous
Next
Winkelwagen
Scroll naar boven