boog-wit
body-face-soul-wit

About us

Als vrouwen in onze 40s begonnen we aan onze eigen reis om het natuurlijke verouderingsproces op de meest natuurlijke manier te omarmen. Door onze zoektocht naar holistische schoonheid ontdekten we een schat aan kennis en tools die gracieus ouder worden en algeheel welzijn bevorderen voor alle leeftijden, je kunt niet jong genoeg beginnen.

Geïnspireerd door onze reis, hebben we Wholy Beauty opgericht: een bestemming die  o.a. innovatieve producten aanbiedt voor vrouwen die op een natuurlijke en gezonde manier hun body, face & soul willen versterken. Daarnaast bieden we ook een beautyacademie met uitgebreide cursussen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van vrouwen die zich in de schoonheids- en wellnessbranche willen ontwikkelen tot de beste beauty-expert!

Sluit je bij onze communitie aan terwijl we onze passie voor Wholy Beauty delen en vrouwen empoweren om hun ware essentie op elke leeftijd te omarmen, hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfverzekerdheid te vergroten.

Natali_Shari_transparant
beautysalon

our mission

Bij Wholy Beauty geloven we in de kracht van volledige schoonheid die van binnenuit straalt en naar buiten toe schijnt.

Onze missie voor de shop is om een one-stop bestemming te bieden voor degenen die op zoek zijn naar pure & natuurlijke schoonheidsoplossingen. We bieden een zorgvuldig samengestelde selectie producten en diensten die het body, face & soul optimaal verzorgen en een harmonieuze levensstijl bevorderen.

In onze academie empoweren we aspirant-beautyondernemers met de kennis en vaardigheden om te floreren in de beauty-industrie.

Sluit je bij onze communitie aan terwijl we onze passie voor Wholy Beauty delen en vrouwen empoweren om hun ware essentie op elke leeftijd te omarmen, hun vaardigheden te verbeteren en hun zelfverzekerdheid te vergroten.

our vision

Wij zien een wereld voor ons waarin vrouwen van alle leeftijden hun natuurlijke schoonheid en welzijn vol vertrouwen omarmen. Bij Wholy Beauty doen we er alles aan om innovatief en up-to-date te blijven met de nieuwste wetenschappelijke en vernieuwende kennis over het welzijn van vrouwen: body, face en soul. We passen ons aanbod hier voortdurend op aan en zorgen ervoor dat het van zeer hoge waarde en kwaliteit blijft.

AboutUs_OurVision

our academy

BROWS CURSUSSEN
WIMPER CURSUSSEN
BUSINESS STARTEN

reviews

Yalissa C.
Er wordt super fijn lesgegeven.
Read More
"Er wordt super fijn lesgegeven. Het pakket is ook uitgebreid, en ik kon er meteen mee aan de slag! Ik heb mijn eerste klant al behandeld. Bedankt voor de extra begeleiding."
Danique K.
Veel complimenten.
Read More
"De kwaliteit van de oliën is echt superieur vergeleken met de meeste andere merken die ik heb gebruikt. Ik merk echt verschil in mijn huid; deze is sinds ik de oliën gebruik radicaal verbeterd. Ik krijg zelfs veel complimenten."
Sandra M.
Veel praktijkoefening.
Read More
"Bij deze cursus krijg je veel praktijkoefening. Bij mijn vorige cursus werd daar weinig aandacht aan besteed, waardoor ik niet klaar was om zelf met klanten te werken. Ik kan deze cursus echt aanraden!"
Previous
Next
Winkelwagen
Scroll naar boven